Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GasconhaBearnPalés

Los frairs Espinasse que s’i tornan…

Après l’escaduda bèra deus 3 prumèrs Zenith de Pau en noveme de 2023 peus 50 ans deu grop Nadau, los musicaires occitans de Pavia que son un còp de mei au pupitre de las bohas

Los freres Espinasse que s’i tornan…
Los freres Espinasse que s’i tornan…

Après l’escaduda bèra deus prumèrs 3 Zenith de Pau en noveme de 2023 peus 50 ans deu grop Nadau, los musicaires occitans de Pavia que son un còp de mei au pupitre de las bohas per las 3 datas deus 9, 10 e 11 de heurèr (a uishets tancats, quitament la data deu 9, ajustada posteriorament, estoc completa en un detzenat d’oras).

En tot que seràn de cap a 30 000 personas qui auràn hestejat los 50 ans deu grop mitic.

En anar sus www.nadau.com que trobaratz las datas a vénguer deu grop. Ua indiscrecion que ditz que jogaràn a Aush au Mouzon lo 23 de noveme de 2024 per la Liga contra lo Càncer, e que los Felip e Joan-Miquèu serén pas luenh de l’empont.

 

LFE

 

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article