Bandièra01 capçalera  1180x150: Novestivada

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcComtat de FoisSavartés

Saurat: lo Festen’Òc se destampa lo 22 de junh venent

Puèi lo festenal tornarà amb vam los 12 e 13 de julhet

| Pagina Facebook del Festen'Òc

Tèxte legit

Lo 22 de junh venent, començarà l’edicion d’ongan del Festen’Òc de Saurat (Savartés), amb un estagi de danças tradicionalas e una fèsta de Sant Joan animada per un balèti amb Tribal e un concèrt de Guillaume Lopez & lo Bal del Lop Trio. L’eveniment comprendrà tanplan l’espectacle de fuòc, lo fuòc de Sant Joan, un aperitiu, un repais, etc.

Puèi, lo Festen’Òc contunharà los 12 e 13 de julhet amb d’estagis, de balètis, de concèrts e de repaisses. De soslinhar la preséncia de Goulamas-K, Camille en Bal, Guillaume Lopez Buf e Votz, l’Orquestrina Trama, la Pèiro Douso, los Booze Brothers e Varalh. Tot es gratuit.

Festen’Òc ven de mai en mai lo festenal occitan de referéncia, ont se viu una occitanitat festiva naturala dins un pichon vilatge e i a de jovenòts que parlan la lenga e que la parlan bèlament. Es un eveniment transversal ont se mesclan de militants occitans, d’alternatius, de festejaires, d’amoroses de danças, d’amoroses de convivéncia, de joves e mens joves que se bandan e furgan, d’afogats de las discussions politicas e del rire.

 


Per mai d’informacion :

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article