Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

La beutat e la diversitat de la vida musulmana

Conferéncia TED Talk del polifacetic Bassam Tariq

Lo jornal catalan Vilaweb publica cada dimenjada de vidèos de las celèbras conferéncias TED Talks, sus tota sòrta de subjèctes. Nos a atirat l’atencion, particularament, una conferéncia de Bassam Tariq sus la beutat e la diversitat de la vida musulmana als Estats Units.
 
Bassam Tariq es un blogaire e maselièr halal que tanben fa de filmes e, dins aquela conferéncia, jonh las tres causas. Tariq presenta la jòia de la diversitat e l’umanitat de nòstras experiéncias individualas, dins una charradissa encantanta ont parteja d’imatges de son filme These Birds Walk(Aqueles ausèls caminan). Dins lo sieu viatge per 30 mosquetas en 30 jorns, nos remembra d’admirar la polida complexitat qu’avèm totes dedins.
 
Lo filmet es sostitolat dins divèrsas lengas. E mai s’es pas sostitolat en occitan, lo podètz veire en catalan, italian, espanhòl o francés, entretant.
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

antalya apraquital
1.

Es coma la vida enfuòcada de Bernadette Soubirous cap de dobtes aqui dessus.Per lo masèlier Halal m'en passarai d'aqui estant que mon degrat d'evolucion fa que me passi de tota carn de mamifèra e de mai la vòli pas sacrificada a un diu qu'un que siague. La violença fins a la taula n'ai un confle.

La beutat assassina pas !

  • 20
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article