Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

La Deutsche Bank confirma que i aurà un referendum d’independéncia en Catalonha e Aran

La banca alemanda a comprés aquel eveniment dins una lista dels 30 tèmas que los investisseires devon prene en compte en 2017

| Metropolico.org

Un dels eveniments de l’an 2017 es, de segur, lo referendum d’independéncia de Catalonha e Aran. D’un costat, lo govèrn de la Generalitat de Catalonha assegura que se tendrà un vòte constrenhent del temps que l’estat espanhòl menaça de l’empedir. Mas ara es la Deutsche Bank que nos confirma que se tendrà aquel vòte car l’a comprés dins una lista dels trenta tèmas que los investisseires devon prene en compte fàcia a 2017.

 

Delà lo referendum, los investisseires devon tanben far atencion a la presidenciala francesa e tanben a las eleccions generalas als Païses Basses e en Alemanha, als movements que se produiràn als Estats Units amb Donald Trump coma president e sas relacions amb Russia, e al desvolopament del Brexit.

 

Podètz aicí veire totas las questions considerablas de l’an 2017 pels investisseires, segon la Deutsche Bank:


 
 





Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se podètz sosténer en venent sòci dels Amics de Jornalet o de l’associacion ADÒC, contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc Palma
1.

Força ben !

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article