Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Una escòla de comèrci niçarda demest las cent melhoras del Mond segon lo Financial Times

A la primièra posicion, i a l’escòla francesa Insead, situada a Fontainebleau, seguida de las estatsunidencas Stanford Graduate School of Business e l’Universitat de Pensilvània

| EDHEC
Una escòla de comèrci qu’a un campus a Niça es entre las cent melhoras del Mond, segon la lista qu’a elaborada lo jornal economic britanic Financial Times, lo Global MBA Ranquing de 2017. Se tracta de l’escòla EDHEC, plaçada a la 74 posicion d’aquel classament e situada al 393 del Camin dels Angleses. En mai del sit de Niça, l’EDHEC a de campus a Lilla, París, Londres e Singapor.
 
A la primièra posicion, i a l’escòla francesa Insead, situada a Fontainebleau, seguida de las estatsunidencas Stanford Graduate School of Business e l’Universitat de Pensilvània. Harvard e l’anglesa Cambridge son a las quatrena e cinquena posicions respectivament, e a las seisena e setena posicions se tròba la London Business School e la Columbia Business School.



abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Lachaud
1.

Un brave bastiment, de segur. Dedins i a los iniciats, defòra i a los profanes. Entre los dos i a un mur. Pas estonant que fasan daus murs un pauç pertot dins lo monde. Ameria plan saber çò qu'ensenha aquela escòla, aquel temple de la casta daus merchands sens vergonha.

Dins una vielha, tres vielha civilisacion lo poder era divisat en quatre : los paisans e artisans; los merchands e los financiers; los guerriers e los aristocrates; los vesents e los guerissors.
L'acordança renhava quand aquels quatre poders eran equilibrats. Si l'un prenia lo dessus lo caòs venia.
Viven, uei sos la dictatura daus merchands e financiers.

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article