Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.ProvençaProvençaPaís Marselhés

Un pilhatge a Marselha enregistrat per un passant

Dijòus passat, a la Carrièra Sant Ferriòu de Marselha, un passant enregistrèt amb son telefòn mobil un pilhatge al magazin de cauçaduras esportivas Foot Locker.
 
Sul filmet, se pòt veire quatre òmes encagolats e vestits de negre que pilhèron la botiga, en plen centre vila de la Ciutat Focèa, e que se n’anèron còp sec amb una veitura blanca que los esperava a la pòrta.
 
Lo filme es estat difusat per France 3 Provence. Segon la cadena de television, los òmes ataquèron la botiga vèrs 8h30, armats amb de pistolets e un fusilh d’assaut. Dins la botiga, los raubaires menacèron los vendeires per s’emportar la recèpta de la velha; èran qualques desenas de milièrs d’èuros en liquid obtenguts lo primièr jorn de las rebaissas.


Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Mathieu CASTEL Amians
1.

De precizar qu'aqueu braquatge se debanèt a mens d'un centenat de mètras de la Prefectura de Policia e de la Prefectura (tot cortet) de Bocas de Ròse...

  • 6
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article