Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

La dança del carabinièr, qualques instants abans la senténcia a Berlusconi

La vida politica italiana, mai que mai la de l’èx-primièr ministre Silvio Berlusconi, èra pas pro grotesca que i caliá apondre una sequéncia de vidèo que vira sus Internet. Qualques minutas abans la senténcia contra Berlusconi, que l’an condemnat a quatre ans de preson per fraudariá fiscala en l’afar Mediaset, un dels carabinièrs de la sala del tribunal se metèt a dançar d’un biais que, segon qualques internautas, remembra una coreografia de Village People. Just après, pendent la lectura de la senténcia, lo carabinièr apareis en formacion seriosa e formala pendent la lectura de la senténcia.
 
Aquel vidèo de la dança del carabinièr foguèt enregistrat per una de las camèras de seguretat de la sala e publicat pel jornal La Repubblica. Es vengut un fenomèn dins l’estat italian.

 

 
Vidèo del carabinièr dançant:
 
 
 

Moment de la senténcia que condemna Berlusconi a 4 ans de preson:
 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article