Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Ràdio Niça Pantais cèrca de sostens per crear un emplec

E mai la ràdio retransmeta los rescontres de fotbòl a l'ostal de l'esquipa de Niça, l'estadi de Mónegue resèrva son accès als jornalistas professionals

Dempuèi 2013, Ràdio Niça Pantais [escrivon Nissa Pantai], retransmet e comenta en occitan los rescontres de fotbòl a l’ostal de l'esquipa OGC Niça en Liga 1 dins lo nòu estadi de la Ciutat Comtala. Retransmeton tanben, a cada sason, un rescontre a Mónegue.
 
Ça que la, dimenge passat, 23 d'agost, la ràdio occitanofòna de Niça poguèt pas retransmetre lo rescontre Niça-Lens. La partida se tenguèt a l'estadi de Mónegue mas en aquela escasença se reservèt l'accès als jornalistas professionals.
 
Per adobar aquela situacion, e per dignificar la ràdio, la còla de Niça Pantais an decidit de lançar una crida als sostens financièrs, per tal que se pòsca crear un emplec. Los que voldràn e poiràn ajudar devon contactar Cristòu Daurore al +33(0)6 71 18 61 21 o per e-mail info@nissapantai....
 
Amb una còla d'11 comentators e comentatrises en occitan niçard, Ràdio Niça Pantais es partenària de Ràdio Lenga d'Òc e de Ràdio Occitània.

 

 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article