Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Lo Parlament Europèu confirma que finançarà pas la corrida

Dins las negociacions sus la reforma de la Politica Agricòla Comuna, la cambra a refusat tornarmai de donar de subvencions a las “bòrias de bestial bovin” destinadas a la corrida

Lo Parlament Europèu afortís que la tauromaquia se pòt pas finançar amb los fonzes agricòlas europèus. Dins l’encastre de las negociacions amb los estats membres sus la reforma de la Politica Agricòla Comuna (PAC), l’eurocambra a refusat tornarmai, per 335 vòtes en favor, 297 contra e 60 abstencions, de donar de subvencions a las “bòrias de bestial bovin” destinadas a la corrida.
 
L’europarlament aviá defendut en 2015 la supression d’aquelas ajudas e ara a ratificat aquela decision abans de negociar tot l’ensemble de reformas de la PAC amb los estats membres. Las convèrsas se perlongaràn durant los meses venents e s’espèra pas que la reforma de la PAC pòsca intrar en vigor abans 2022.
 

 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
3.

La tortura e lo crim solament es tolerat per Madrid e sas provincias.

  • 2
  • 0
Pitaluga
2.

Los aficionados se'n chautan, lo govèrnament espanhòl la financiarà amb l'argent dels espanhòls, catalans compreses...

  • 0
  • 0
Maignial Galhac
1.

Tant mièlhs! Es una costuma barbara, tant coma la pesca electrica o la caça a corre

  • 11
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article