Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasFenolhedés

Fenolhedés: la segonda edicion del festenal Sant Pau l’Occitana se farà del 5 al 7 d’agost

Al programa, de conferéncias e de mòstras sul patrimòni, sus l’istòria e sus la lenga, de danças tradicionalas e de concèrts

Tèxte legit

Après lo succès d’arunan, Sant Pau de Fenolhet torna aculhir lo festenal Sant Pau l’Occitana, del 5 al 7 d’agost. Al programa, de conferéncias e de mòstras sul patrimòni, sus l’istòria e sus la lenga, de danças tradicionalas e de concèrts. L’eveniment comprendrà una remembrança especiala de la Revòlta dels Vinhairons de 1907.
 
L’eveniment es organizat per l’associacion Santpanhòls en partenariat amb lo CIRDÒC e amb l’ajuda de la comuna de Sant Pau de Fenolhet. Totas las activitats son gratuitas.
 
Fenolhedés es un país lingüisticament e istoricament occitan qu’actualament fa partida del departament dels Pirenèus Orientals, amb la Catalonha Nòrd. Amb lo festenal Sant Pau l’Occitana, cèrca d’afirmar son occitanitat.
 
Per mai d’informacion:  santpanhols@gmail...

 
 
 
abonar los amics de Jornalet

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article