Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Lo podcast de Ràdio Occitània: Florian Vernet presenta son darrièr roman

Tèxte legit

En collaboracion amb Ràdio Occitània, Jornalet prepausa cada dimenge una entrevista àudio del podcast de la ràdio tolosana. Aquesta setmana, escotaretz sus las ondas l’entrevista de Florian Vernet que presenta son darrièr roman, 666: E avisa-te que soi pas Nostradamus, publicat en cò de l’IEO d'Erau.


Sus plaça, dins sa vila natala de Besièrs ont es tornat, considèran Florian Vernet coma l’erudit a posita. Cal dire que l’ancian universitari e escrivan es una font inagotabla e pas unicament per çò qu’es del lexic ! En mai d’aquò, demòra un escrivan prolific amb d’obratges novèls publicats regularament, dont un roman de sciéncia-ficcion entitolat 666: E avisa-te que soi pas Nostradamus, publicat en cò de l’IEO d'Erau. Avèm vist amb l’autor de qué nos voliá plan dire mercés a aquela òbra d’ajustar a sa bibliografia ja rica.

 


   


 
VERNET, Florian. 666: E avisa-te que soi pas Nostradamus, IEO Erau, 2022. 134 paginas. 14 èuros.




  

 
 
abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Peiròt
3.

Aimi fòrça legir sos libres, sa lenga es rica e plan virada. L'aimi pas tant escotar parlar..
L'ai ja legit son libre, al promotor de l'estandard de l'Academiiiia occitana. E es plan risolièr...Comença per emplegar la negacion promoguda per son academiiiia "non + vèrb (+pas)" e puèi a partir de la mitat de l'obratge torna a l'usatge comun de uèi "vèrb + pas" . S'aquò es pas la pròva que son sistèma es garrèl!!!!

  • 5
  • 2
Serge
2.

Que s’escota a parlar, insupportable !

  • 6
  • 8
L\\\'Alan Carcassona
1.

Dins l'encastre dels Dijòus-Escritura (IEO-Aude e Cercle Occitan del País de Carcassona), lo Florian Vernet serà a l'Ostal Sirventés (Carcassona), lo dijòus 29 de setembre a 6 oras e mièja del vèspre.

  • 9
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article