Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Las nòvas de Jornalet sus las ondas de Niça Pantais

Una nòva cronica arriba a la ràdio niçarda gràcias a un acòrdi de partenariat amb aqueste quotidian en linha

| Lubos Houska

Tèxte legit

A partir de diluns que ven, 14 de novembre, Ràdio Niça Pantais (escrivon “Nissa Pantai”) difusarà una cronica jornadièra d’actualitats extracha de las nòvas d’aqueste quotidian en linha, que tanben se publican en àudio. La cronica serà entitolada “Lo Jornalet” e passarà cada jorn per intervals de quatre oras (00h00, 04h00, 08h00, 12h00, 16h00). Aquela cronica succedirà a l’anciana emission Panta Info.
 
La nòva cronica de la ràdio niçarda arriba d’un nòu partenariat entre Niça Pantais e l’Associacion entara la Difusion d’Occitània en Catalonha (ADÒC). La tòca es d’espandir per àudio a la ràdio lo contengut de Jornalet.
 
Ràdio Niça Pantais se pòt escotar sus nissapantai.com e tanben per mejan de l’aplicacion Android per telefòns intelligents.
 
 
 
 

 
 
 
abonar los amics de Jornalet

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Ciril Nissa
3.

#2 pas per lo moment, que l'emission es pas encara difusada (la promiera serà diluns que ven). Pura, se n'i a que ronhan, lu conviderai a mi venir far la revirada dei articles en nissart e lu registraments àudio, tot aquò a títol benevolent. Veirem ben se seràn tant motivats per far audir lo nissart en plaça de l'estandard de Jornalet...

  • 9
  • 1
Puech Albert Rodés
2.

E avètz de retorns dels auditors ? Cossi los nissarts reagisson a n'aquel occitan estandard prepausat per jornalet ?

  • 5
  • 9
Cyril JOANIN Nissa
1.

E passerà tanben a 20h00 ;)

  • 10
  • 4

Escriu un comentari sus aqueste article