Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

A espelit totSuma.cat, lo sit catalan de micromecenatge, amb un projècte occitanocatalan

L’album d’Ò.K! Brigada Internacionau inaugura la nòva plataforma catalana de finançament collectiu

Ven de nàisser totSuma, un sit web catalan de finançament collectiu que s’adreiça als projèctes de la societat civila trabalhant per la lenga e la cultura del país e que destinarà 5% dels beneficis a la promocion del catalan sul malhum.
 
Un dels projèctes que dobrís aquel sit de micromecenatge, es l’album d’Ò.K.! Brigada Internacionau. Es un ensemble de musicians occitans e catalans qu’an bastit un repertòri festiu e tropical sus las cançons mai conegudas dels dos païses e las doas culturas. Aquela còla, après aver sonat a Barcelona, Tolosa e Rodés, son a preparar lor primièr album e cèrcan lo finançament per mejan de totSuma.
 
Lo finançament collectiu, tanben conegut coma micromecenatge o crowfunding, es un sistèma de petitas contribucions economicas, individualas e de quantitat liura; que totas amassa fan possible de finançar un projècte concret. Los que donan recebon de presents en foncion de la quantitat portada.
 
TotSuma es un sit de micromecenatge amb una vocacion sociala e un engatjament amb la construccion nacionala catalana. Los projèctes finançats per mejan d’aquel sit an en comun que vòlon contribuir al progrès e a la sobeiranetat del país.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Mathieu Castel Amians
6.

#4 Lo concèrt se pòu far d'en pertot (digam dins un perimètre rasonable, segur...)

  • 1
  • 0
Mathieu Castel Amians
5.

#4 Aaaah OK (Brigada)...

Me pensavi que s'agissia just d'un apondon sus lo CD !

  • 1
  • 0
Ferriòl
4.

#2 En aportant 400 èur. qu'as un espectacle d'un combat de cançons improvisades entre Belda, Ferriòl e Marc Serrats, mès en catalan. Aicí pòdes veir un exemple d'un combat: http://www.youtube.com/watch?v=Pq5H81gZv00

  • 1
  • 0
Lutz
3.

Mercès per aquèla nòva, lo crowdfunding es quicòm que m'interressa fòrça, demest d'autras alternativas !

  • 2
  • 1
Mathieu Castel Amians
2.

Bèu projècte !

Una question rapòrt a OK Brigada Internacionalas :
Lei diferents "presents" son pauc clars. Ai de mau de comprene l'avantatge de soscriure a 400€ alòr que per 240€ l'es la possibilitat d'aver un quarantenat de CD e per 100€ l'es una bèla banasta cafida d'objèctes !

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article