Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Una emission conjoncha de País Invisible e Sons Occitans clavarà uèi lo festenal Òc Cultura

Aquel festenal a portat pel 3n còp l’identitat occitana a Lhèida amb un concèrt d’Eric Fraj

Una emission conjoncha de País Invisible e Sons Occitans clavarà uèi lo festenal Òc-cultura
Una emission conjoncha de País Invisible e Sons Occitans clavarà uèi lo festenal Òc-cultura

Tèxte legit

Una emission en dirècte conjoncha dels podcastes País Invisible e Sons Occitans clavarà uèi la tresena edicion del festenal Òc Cultura, que pòrta la lenga e la cultura occitanas a la vila catalana de Lhèida. Aital, a partir de 17h, una emission clafida de lenga, de cultura, de musica, de bona umor e de suspresas s’emetrà en dirècte jos la direccion de Zep Armentano amb la collaboracion d’Anna Geli e de Ferriòl Macip, del temps que David Valls e Eric Laquente n’asseguraràn la partida tecnica. La poiretz seguir sus aquesta pagina de Jornalet a partir de 17h.

L’edicion 2023 d'Òc Cultura 2023 s’es ja destacada amb la musica d'Eric Fraj e lo parladís umoristic de Ferriòl Macip entre d’autras proposicions qu’an sarrat l’identitat occitana dels ciutadans de Lhèida.

Organizat per la seccion d’occitan aranés de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Òc Cultura prepausa cada an una setmana plena d'eveniments culturals qu'explòran la diversitat de la cultura nòstra.

 

 


Podètz seguir en dirècte l’emission a partir de 17h

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article