Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Malhòrca: una serada occitana aculhirà dissabte la Dictada e d’autres eveniments

Organiza l’eveniment lo collectiu Òc Malhòrca, que sa tòca es la difusion de la lenga e de la cultura occitanas dins l’illa

| Òc Malhòrca
Una velhada occitana se tendrà aqueste dissabte que ven, lo 13 de febrièr, a Malhòrca.
 
Al programa: tres conferéncias. D’un costat dos professors de l’Universitat de las Illas Balears parlaràn del continuum lingüistic occitanocatalan e se presentarà de traduccions de sonets lengadocians del sègles XIX e XX. De l’autre, Quentin Peyras, escolan occitan d’aquela meteissa universitat, presentarà sas experiéncias coma nòu parlant d’occitan.
 
En mai d’aquò, l’acte contunharà amb la Dictada Occitana, e après una pausa, i aurà de jòcs e d’animacions liadas amb lo país nòstre. Se prepausa tanplan de manjar e de beure.
 
Organiza l’eveniment lo collectiu Òc Malhòrca, que sa tòca es la difusion de la lenga e de la cultura occitanas dins l’illa. L’eveniment se tendrà a partir de 18h a Can Alcover, carrer de Sant Alonso 24, a Palma. Se pòt consultar sus Facebook.



Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Francesc Palma de Mallorca
1.

Gràcies per avisar-me . Hi podré anar, car es al centre de Palma, a la seu de l'Obra Cultural Balears

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article