Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasBesierés

Goulamas’K festejarà son 20n anniversari amb una festassa

L’eveniment se tendrà a Puègserguièr (Besierés) lo 18 de mai. La fèsta la partejaràn amb las bandas Mask Ha Gazh e Mauresca, que tanben bofan lor 20a candela, e s’anóncia una serada rica en emocions

| Goulamas\'k
La banda de musica ska-rock Goulamas’K festejarà son 20n anniversari amb un eveniment màger sonat La Préma, que se tendrà a Puègserguièr (Besierés) lo 18 de mai. La fèsta la partejaràn amb las bandas Mask Ha Gazh e Mauresca, que tanben bofan lor 20a candela, e s’anóncia una serada rica en emocions.
 
L’eveniment prepausa una serada gratuita amb de concèrts de Mauresca, Mask Ha Gazh, Tabasco Driver, la banda actuala de Goulamas’K, e tanben un concertàs de la banda anciana de Goulamas’K (de l’epòca de Piquetalen/Fai Petar!)
 
En fin de tantòst, i aurà los desfilats d’animals totemics dont la còla del pelican de Puègserguièr e sos musicians e lo Tribus Lupis de Cornonterralh.
 
L’eveniment serà retransmés per ràdio gràcias a l’iniciativa de Cocagne.media amb la collaboracion de Ràdio Occitània, Ràdio Lenga d’Òc e Antenne d’Òc de Fijac.

 
 

 



 


abonar los amics de Jornalet
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

Molt de jovent que vibra amb los forts sons acustics.

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article