Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

De musicas per la Bressola a Barcelona

Dimècres passat se presentèt en Barcelona lo disc “1, 2, 3… Pica Bressola!” per sosténer las escòlas Bressola de Catalonha Nòrd

Dimècres passat, de musicians fòrça coneguts en Catalonha passèron sus l’empont del teatre Artèria Paral·lel de Barcelona per i presentar lo disc “1,2,3… Pica Bressola!”, acompanhats per d’enfants d’aquelas escòlas. Lo teatre èra comol de mond, de petits e d’adultes, per un concèrt que venguèt una fèsta per l’escòla en catalan.
 
Aquel disc es un projècte d’Amics de la Bressola, associacion que trabalha per las escòlas en catalan de Catalonha Nòrd e es estat finançat amb un projècte de micromecenatge.
 
Demest los musicians que i an collaborat cal soslinhar la participacion dels membres d’Ò.K! Brigada Internacional Carles Belda, Joan Garriga e quitament Marc Serrats, lo director de l’enregistrament del disc.
 
I cantan tanben, plan segur, los escolans de la Bressola.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article