Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Londres: es tombat dins un jardin lo còrs d’un passatgièr clandestin

A l’aeropòrt de Nairòbi s’èra escondut dins lo tren d’aterratge. Moriguèt del freg e de la manca d’oxigèn

| istock
Trobèron a Londres, lo 30 de junh passat, lo cadavre d’un òme qu’èra tombat del tren d’aterratge d’un avion. S’agiriá d’un passatgièr clandestin que s’èra amagat aquí, dins lo tren d’aterratge, a l’aeropòrt de Nairòbi (Kenya) amb l’intencion d’arribar al Reialme Unit. Moriguèt del freg e de la manca d’oxigèn.
 
Lo còrs tombèt de l’avion dins lo jardin d’un ostal del quartièr de Clapham, dins lo sud-èst de Londres, un pauc abans 15h. Un òme que se trobava a un mètre d’aquí ausiguèt lo còp e avertiguèt los mèdias.
 
 
 

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Francesc Palma
1.

Un home que se fiquet dins lo tren d'aterratge d'un avion comercial qu' estava al mieg de la pista. Non cresi que sia bon de far, i a d'aver vigilancia ben segur. Es un problena de los responsables de vigilar l'aeroport de sortida.

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article