Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GuianaRoergueLeveson e Rodanés

L’Ostal del Patrimòni de Rodés, una de las grandas librariás occitanas

Se vesitatz la capitala de Roergue pendent l’Estivada, manquetz pas aquela librariá amb mai de “2000 tresaurs” en lenga nòstra

| CCOR
Deman comença l’Estivada de Rodés, lo festenal de las culturas occitanas qu’aqueste còp presentarà durant tres jorns d’artistas bretons e occitans. Pel mond qu’i participaràn es tanben un bon moment de vesitar la librariá del Centre Cultural Occitan de Roergue que possedís “mai de 2000 tresaurs”, segon çò que rapòrta Lo Diari.
 
La librariá se tròba sus la Plaça del marescal Foish, al còr de Rodés, e es dobèrta de dimars a divendres de 10h a 13h e de 14h a 18h. S’i pòt crompar de libres, CD, DVD, vinils e tota mena de goodies occitans.
 
Lo sit organiza tanben d’animacions pels joves e per sensilibizar los mai pichons a la lectura en lenga del país.
 



 


 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

Es molt important coneisser las adressas de la cultura nostra per poder aprofitar lo temps e anar-las a visitar. A vegadas m'e trobat que non sabia l'adressa de cap libreria que venguessen libres en Oc, e ai començat a demanar a botigues amb resultats negatius e non vai poder veire e comprar cap libre.

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article