Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Bastir participarà a l’Universitat d’Estiu d’R&PS

L’eveniment se tendrà en Corsega del 23 al 25 d’agost e tocarà las relacions de Corsega amb l’estat e la pojada dels populismes e extremismes en Euròpa

| Regions et Peuples Solidaires
Una delegacion de Bastir Occitània participarà ongan a la 24a Universitat d’Estiu de Regions e Pòbles Solidaris (R&PS), que se tendrà en Aiacciu (Corsega) del 23 al 35 d’agost. L’eveniment se compausarà ongan de tres mièjas jornadas tematicas, d’una sortida culturala, d’un sopar de gala e d’un congrès. Un eveniment gratuit e reservat unicament als aderents de las organizacions membres d’R&PS.
 
Los tèmas principals de l’eveniment d’ongan son Corsega e sas relacions amb l’estat, la lucha contra la precarietat e la pojada dels populismes e dels extremismes en Euròpa.
 
Podètz trobar mai d’informacions sul sit d’R&PS.
 
 
 

 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article