Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

An desjogat un plan per castrar e tuar Justin Bieber

Las autoritats estatsunidencas an desjogat lo plan pensat per tres òmes que se deviá menar a tèrme a Nòva York lo mes passat, segon la cadena CBS

Justin Bieber, lo jove cantarie canadenc
Justin Bieber, lo jove cantarie canadenc | Stephen Eckert

Aquel presumit complòt implicava de tuar tanben lo gardacòrs de Bieber e doas personas mai, segon lo rapòrt d’un tribunal del Nòu Mexic ont dos dels acusats son encausats per conspiracion d’assassinat, tostemps segon la CBS.


Un afogat de Justin Bieber, Dana Martin, foguèt lo que pensèt aquel plan. Pasmens, l’òme lo confessèt a la polícia e delatèt los sieus sòcis. Segon la polícia, l’òme, de 45 ans, qu’es dins una preson del Nòu Mexic, es obsedit per lo cantaire e a un tatoatge d’el sus una camba.
 
Dins la confession que faguèt a la polícia, Martin expliquèt qu’aviá planificat de tuar Justin Bieber, de 18 ans, perque lo cantaire respondiá pas a las letras que li escriviá e donc se sentissiá mespresat. Es per aquò que recrutèt Marcos Staake, de 41 ans, qu’aviá conegut dins la preson, e lo sieu nebot, Tanner Ruane, de 23 ans. Los dos devián viatjar a Vermont per tuar e castrar dos òmes coneguts de Martin, per de rasons qu’encara sabèm pas, e après se devián desplaçar a Nòva York. Ailà, dins l’encastre d’un concèrt que Bieber faguèt al Madison Square Garden a la fin de novembre, devián tuar lo cantaire e lo sieu gardacòrs.
 
Après que Dana Martin expliquèsse los sieus plans a la polícia, los dos sòcis foguèron arrestats, Staake a Vermont e Ruane a Nòva York. Èra en possession d’armas e de cisèls de podar. Son estats mandats al Nòu Mexic, ont deuràn afrontar de cargas per conspiracion d’assassinat.

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

romegaire
18.

Ben,si fau jugar a "qui a la mei gròssa",haut! Gaujos,poiras picar "masdiset"dens la casa de cerca.I trobaràs mons tèxte.escrivi pas mei pr'amor de mantuna rasons que n'as pas de sàber.

  • 3
  • 2
Pirolet
17.

Me sembla que n'i a que comprènon pas l'ironia e fan de lectura al 1er gras. Lo còp que ven cauçarai d'esclòps a la gròssa. Va plan que se parle del pipolet Justin un bricon. Mas los medias (parli pas del Jornalet) en general farián mièlhs de ramentar -sustot al monde que crompa d'i-Pads- l'escande del trabalh en China dins las usinas que trabalhan per Apple. I a mai qu'a France Telecom que de monde se suïcida.

  • 0
  • 0
Gaujós Arle
16.

#15 Siam jamai mièlhs servits que de per se. Au plaser de legir vòstra rubrica, facha coma l'entendretz.

  • 2
  • 3

Escriu un comentari sus aqueste article