Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GuianaBordalésLa Grava

La Calandreta de Peçac organiza una jornada d’estudis sul plurilingüisme

La jornada se tendrà lo 9 de novembre que ven a l’Universitat de Bordèu e a la Mediatèca de Camponac

| Calandreta de la Dauna Peçac
La Calandreta de la Dauna de Peçac (La Grava) organiza lo dissabte 9 de novembre una jornada d’estudis sul plurilingüisme e las lengas nomenadas regionalas.
 
La jornada se tendrà de matin a la Sala de las Tèsis de l'Ostau de la Cèrca Universitat Bordèu-Montanha e serà consagrada mai que mai a las comunicacions scientificas e a las politicas lingüisticas publicas.
 
De vesprada l’auditòri de la Mediatèca Jacme Ellul de Camponac aculhirà una taula redonda animada per Jeremie Obispo de l’Ofici Public de la Lenga Occitana sul plurilingüisme seguida d’una conferéncia del psicolingüista Gilbèrt Dalgalian
 
Per mai d’informacion podetz contactar la coordinatritz de l’eveniment, Dalfina Lafon a l’adreiça limacze@free.fr o al telefòn +33(0)6 63 36 35 28.



abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

Las jornadas sobre la lengo nostro a Bordeu que sian positivas, qu'es gardi las causas bonas qu'a tengut la nostra lenga coma los trobadors, e qu'es reclamin mai ajudas pel tresor que representa la lenga d'Oc.

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article