Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Berlusconi ditz ara que se presentarà pas, se Monti se presenta a las eleccions amb una opcion centrista

| Andrés Ubierna
L’èx-primièr ministre italian, Silvio Berlusconi, se poiriá presentar pas, fin finala, a las eleccions qu’el meteis a forçadas. Après retirar lo sosten a Mario Monti e provocar d’eleccions, l’ancian cap italian a explicat qu’a prepausat a Monti de dirigir una coalicion de moderats.
 
Monti li auriá respondut de non, mas Berlusconi ara ditz qu’el seriá dispausat a retirar la siá candidatura se Mario Monti càmbia d’opinion e dirigís una opcion centrista.
 
“Se cambièsse aquela posicion, que Monti m’a contat en un discors fòrça seriós e prigond, pòdi declarar, per çò que tanh a ieu, qu’auriái pas cap de problèma per retirar la candidatura a la presidéncia del govèrn” çò diguèt Il Cavaliere divendres passat.
 
Ça que la, Berlusconi crei que Monti o farà pas.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Tibèri Roma
1.

Òu, somiam, supausi !

Monti, Berlusconi, de "modertats", de "centristas" !!!!, ne soi a m'escanar de rire ! Aquelas mariòtas de Carnaval, de moderats !!! Mas son de dreitassa neoliberal mondialista en dible que se prenon per de centirstas… Es un pauc coma s'Hollande , Zapatero o Papandrèu se venián pretendre d'esquèrra !!! Diassatz me rire…

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article