Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Censuran un poton dins lo darrièr filme d’Star Wars a Singapor e als Emirats Arabis

A Singapor, lo sèxe entre doas personas del meteis genre es illegal e punit de preson, e als Emirats Arabis es castigat de la pena capitala

| Jeenah Moon/Reuters
A Singapor, a Dubai e dins la rèsta dels Emirats Arabis, an censurat una sequéncia del darrièr filme d’Star Wars entitolat The Rise of Skywalker (L’Ascension d’Skywalker). S’agís d’un simple poton que se fan dos personatges femenins al moment de festejar una victòria. La quita societat Disney n’a eliminat la scèna a l’ora de distribuir lo filme dins aqueles païses.
 
A Singapor, ont lo sèxe entre doas personas del meteis genre es illegal e punit de preson, lo filme non censurat l’aurián pogut veire los espectators de mai de 13 ans. Als Emirats Arabis, l’omosexualitat es castigada de la pena capitala.
 
Disney s’es pas prononciat sus aquel subjècte.
 
 
 
 
abonar los amics de Jornalet

 

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pierre Terral
2.

Anastasia ; Amagatz aquel poton (o aquel comentari) que vòli pas véser !

  • 0
  • 0
francesc palma
1.

Cal qu'apunti lo nom d'aquesta pel·licula per non anari ? Per lo nom qu' a, non son films del meu gust. No pagaria ni deu centims per la veire, e quan ne vesi una d'aquestas per la tv, canvie de canal. Uns autentics rabas, amb uns pistolots e una caras orrorosas que fan paur als nins que las van a veire.

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article