Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc NautTolosan

Tolosa: Lo Barrut en concèrt dins l'encastre del festenal Détours de Chant

La 19a edicion del festenal consagrat a la cançon se tendrà de 28 de genièr al 8 de febrièr

Lo còr montpelhierenc Lo Barrut seràn en concèrt a Tolosa lo 4 de febrièr a Sant Pèire de las Cosinas, dins l'encastre del festenal Détours de Chant. L'eveniment, consagrat a la cançon dins totes los estils musicals, tendrà ongan sa 19a edicion.
 
Lo Barrut es una formacion vocala que prepausa un repertòri de composicions originalas en occitan dins l'estil de las polifonias ancestralas del país, refortidas amb de percussions.
 
Lo festenal aculhirà una quarantena d'artistas entre lo 28 de genièr e l'8 de febièr dins 24 salas de Tolosa e del País Tolosan. L'edicion d'ongan arriba, rica en estils e proposicions ont de caps d'aficha e de descobèrtas son a l'onor. Per mai d'informacions, podètz vesitar lo sit web del festenal.
 
 

 

 
 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
2.

Que s'obliden pas de las cançons dels Trobadors, lo fait cultural mai important occitan.

  • 0
  • 0
Pitaluga
1.

Cal anar escotar Lo Barrut, qu'es un grop de tria.

Un amic de La Reünion me fa saber que divendres passat La Mal Coiffée passèt dins un local de l'illa e que foguèt una brava capitada. Òsca!
E i a qualques annadas Lo Còr de La Plana, totjorn a La Reünion, dins un teatre plen.

Aquò per los que dison que l'occitanisme vira sus el meteis...

  • 6
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article