Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Hugo Chávez vòl que los veneçolans sàpian que sa santat es complicada

Lo president veneçolan, Hugo Chávez, es conscient de la “complexitat” de sa santat. La quatrena operacion del càncer que patís a agut de complicacions per una infeccion respiratòria.
 
Son vicepresident, Nicolás Maduro, a contat, en una entrevista televisada dempuèi L’Avana (Cuba), que Chávez li a demandat “explicitament” que lo pòble veneçolan siá totjorn informat sus son estat de santat, “amb la vertat, e mai s’es dura”.
 
Maduro, qu’es ja estat nomenat successor de Chávez, tanben a soslinhat la fòrça del president veneçolan en sa lucha contra lo càncer.
 
Chávez foguèt reelegit en octòbre passat e, lo 10 de genièr, deu assistir a l’acte d’investidura presidenciala; mas son abséncia es fòrça probabla e se parla d’ajornar la ceremònia.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article