Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Brussèlas prepausa un fons de 750 miliards d’èuros per relançar l’economia europèa

Lo comissari de l’economia, Paolo Gentiloni, defend qu’aquel fons es una “virada europèa per far fàcia a una crisi sens precedent”

La Comission Europèa prepausa un fons de reconstruccion de 750 miliards d’èuros per relançar l’economia europèa après la crisi causada per la covid-19. Lo comissari de l’economia, Paolo Gentiloni, a defendut que lo fons que lo prepausa l’executiu europèu significa una “virada europèa per far fàcia a una crisi sens precedent”. Gentiloni n’a anonciat la chifra sus Twitter abans que la presidenta de la Comission, Ursula von der Leyen, presentèsse oficialament la proposicion pel fons e pel nòu budget europèu a l’eurocambra.
 



abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pitaluga
2.

Coma me disiá un vesi: Pendent d'annadas nos an parlat d'estalviar e d'estalviar e del deute e del deute, e ara sortisson los milliards d'en pertot!
S'es pas se trufar de nautres aquò!

  • 3
  • 0
Ernesto Che Guevara
1.

E qui remborsarà ? E cossí ?

  • 2
  • 3

Escriu un comentari sus aqueste article