Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Eslovènia: an cremat l'estatua de Melania Trump dins sa vila natala

Lo monument damatjat es una estatua de fusta particulara, comandada per l'artista estatsunidenc Brad Downey a l'artisan local Alas Zupevc

An cremat una estatua de Melania Trump, la molhèr del president dels Estats Units, dins sa vila natala de Sevnica, en Eslovènia. Aquel cremament aguèt luòc lo 4 de julhet passat, jorn de la fèsta nacionala del país nòrd-american. La polícia a dobèrt una enquista.
 
Lo monument degalhat es una estatua de fusta particulara, comandada per l'artista estatsunidenc Brad Downey a l'artisan local Alas Zupevc.
 
Aquela vila de 17 000 abitants esplecha l’origina de la femna del president per vendre de sovenirs sus ela e tanben un hamburger sonat Donald Trump, que son formatge recòrda sa cofadura.


 



abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article