Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Estats Units e Canadà: dos vaissèls, doas realitats

Un imatge de Reuters mòstra las diferéncias socialas dels dos païses a l’ora de prevenir las infeccions per la covid-19

| Reuters
Una fòto de l’agéncia Reuters mòstra d’un biais net e clar las diferéncias entre Canadà e los Estats Units en çò que tanh a la lucha contra la covid-19. L’imatge es pres suls sauts de Niagara e mòstra dos vaissèls toristics, un canadenc e l’autre estatsunidenc, qu’illustran la manièra desparièra de combatre la pandemia dins los dos païses.
 
Los sauts de Niagara son una meravilha naturala a la frontièra dels Estats Units e de Canadà, un endrech qu’agrada fòrça toristas. Amb lo desconfinament l’activitat toristica s’es represa dins los dos costats, mas l’imatge mòstra las diferéncias en observant la distància interpersonala de seguretat que cal prene per evitar d’infeccions. Lo naviri estatsunidenc es tot comol de mond del temps que sul canadenc i a pauc de mond ja que se respècta las distàncias.

 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Emmanuel Kan
1.

I a sonque una realitat : lo problèma, es que la causa en se es inaccessible a l'entendament uman, e mai que mai, çò se vei, a l'entendament estatsunian…

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article