Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Hugo Chávez serà pas investit president de Veneçuèla uèi

La presidenta de la Cort suprèma de Veneçuèla a dich que cal pas que preste jurament perque "existís pas d'interrupcion en l'exercici del govèrn"

Hugo Chávez prestarà pas jurament coma president reelegit de la Republica Bolivariana de Veneçuèla en l’acte previst per uèi, segon çò qu’anoncièt fa qualques jorns lo vicepresident del país, Nicolás Maduro, en una letra que mandèt al parlament.
 
Lo precari estat de santat del president, que contunha se far espitalizar a L’Avana, empedirà fin finala que pòsca assumir lo poder uèi; mas s’es convocada una jornada de mobilizacions per sosténer lo mandatari bolivarian.
 
Es per aquò que lo govèrn veneçolan s’es apelat de l’article 231 de la constitucion per que s’ajorne lo jurament, que se debanariá davant la Cort Suprèma de Justícia e pas dins l’Assemblada Nacionala.

Al delà, la presidenta de la Cort suprèma de Veneçuèla, Luisa Estella Morales, a anonciat que cal pas que Chávez preste jurament perque "existís pas d'interrupcion en l'exercici del govèrn".

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pirolet
1.

De tant tirar sus la còrda los chavistas, Venezuela se tornarà trapar lèu amb un govern iperliberal completament sotmés als ianquis.

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article