Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc NautTolosan

Tolosa: un immòble del quartièr dels Carmes menaça de s’escrancar

S’esfondrèt parcialament ièr de matin e sul pic s’interrompèt parcialament la linha B del mètro

La bastissa es situada dins lo quartièr dels Carmes, a l’angle de la Carrièra de la Fondariá e de la Plaça del Salin, es de quatre nivèls e menaça de s'escrancar entièrament
La bastissa es situada dins lo quartièr dels Carmes, a l’angle de la Carrièra de la Fondariá e de la Plaça del Salin, es de quatre nivèls e menaça de s'escrancar entièrament | Thibaut Calatayud
Un immòble de Tolosa, actualament en òbras, s’esfondrèt parcialament ièr de matin a Tolosa. Sul pic s’interrompèt parcialament la linha B del mètro mondin.
 
La bastissa es situada dins lo quartièr dels Carmes, a l’angle de la Carrièra de la Fondariá e de la Plaça del Salin, es de quatre nivèls e menaça de s'escrancar entièrament. Los obrièrs qu’i trabalhan apelèron lo servici departamental d’incendi e socorses e i anèron na quinzena de pompièrs, çò rapòrta Actu.fr.
 
 
 
 
 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 

 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Escriu un comentari sus aqueste article