Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GuianaBordalésLa Grava

La 53a vesita del Bordèu occitan prepausa de descobrir “las originas de nòsta granda ciutat portuària gascona”

Organizada per l’Ostau Occitan (IEO 33), la vesita se tendrà dimenge 6 de setembre entre 14h e 15h30

Dimenge que ven, 6 de setembre, se farà la 53a vesita guidada del Bordèu occitan. En aquesta ocasion, l’eveniment es entitolat “Un estèir bien urban” e prepausa de partir “sus las tralhas d’un riu qu’estut a las originas de nòsta granda ciutat portuària gascona e au còr de la via daus bordalés d’autes còps”.
 
Organizada per l’Ostau Occitan (IEO 33), la vesita partirà a 14h de darrièr la glèisa de Sant Pèir (al canton de la Carrièra Leopòld e de la Carrièra de la Cort de las Ajudas) e es previst que s'acabe del costat de la Carrièra de las Muralhas devèrs 15h30.
 
Lo nombre de participants es limitat a 20 e amb pòrt de masca obligatòri. Per tant, se cal inscriure via e-mail  a guide(a)ostau-occitan.org o en daissant un comentari o un messatge sus la pagina Facebook de l’eveniment.
 
Lo prètz es de 7 èuros als non-aderents a l’IEO e 5 pels sòcis. Pels enfants fins a 12 ans es gratuit. Lo pagament s’efectuarà a la partença de la vesita.
 
La vesita se farà en occitan amb traduccion possibla en francés.

 
 

 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

Interessanta activitat., se cal bolegar e far causas novelas per educar e sensibilizar a la poblacio. Visca !

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article