Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Tinder e Grindr enebits en Paquistan

L’Autoritat de las Telecomunicacions de Paquistan (PTA) considèra qu’an “d’efièches negatius a causa de lor contengut immoral e indecent”

| Solen Feyissa / Pixabay
An interdich en Paquistan las aplicacions mobilas de rendètz-vos Tinder, Grindr, Tagged, Skout e SayHi. L’Autoritat de las Telecomunicacions de Paquistan (PTA) considèra qu’aquelas aplicacions an “d’efièches negatius a causa de lor contengut immoral e indecent”. Ça que la, assegura que poiriá reconsiderar aquel blocatge se los administrators d’aquelas societats s’ajustèsson a las leis localas.
 
Dins los darrièrs 12 meses, Tinder a agut mièg milion de descargaments en aquel país. Coneissèm pas las donadas de Grindr, qu’es una aplicacion especifica per la comunautat LGBTI. De soslinhar qu’en Paquistan las relacions extraconjugalas son enseguidas per la lei e que l’omosexualitat i es considerada coma un delicte condemnable amb de penas de fins a dètz ans de preson.
 
En mai d’aquelas aplicacions de rendètz-vos, TikTok e YouTube son tanben una de las butas de la PTA, qu’a ja demandat a lors responsables que blòquen lo contengut “indecent, immoral, nus e d’òdi que se pòt veire en Paquistan”.



abonar los amics de Jornalet

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Franc Bardòu
1.

Es de soslinhar qu’en Paquistan las relacions extraconjugalas son enseguidas per la lei e que l’omosexualitat i es considerada coma un delicte condemnable amb de penas de fins a dètz ans de preison. E totun, Amor non a per lei qu'Amor. Es per aiçò tanben que Renat Nelli parlava de l'ACTUALITAT dels trobadors…

  • 5
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article