Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Lo Diari prepausa una ofèrta d’abonament per la rintrada

Lo magazine cultural bimesadièr en occitan prepausa, fins a dimècres que ven, l’abonament de sèt numeros al prètz de cinc

Lo magazine de cultura en occitan, Lo Diari, fa ara una ofèrta fòrça interessanta. Abans lo 16 de setembre (dimècres venent), qui s’abona beneficiarà d’un an d’abonament a 7 numèros mas al prètz de 5. A mai, se recebrà tanben lo numèro especial de l’estiu consagrat a l’America del Sud, de marcapaginas, de cartas postalas, de pegasolets... Per beneficiar d’aquela ofèrta se cal abonar sus aqueste sit web.
 
Lo Diari es un magazine cultural bimesadièr de granda qualitat grafica e jornalistica editat per l’Institut d’Estudis Occitans de la region qu’a pres lo nom d’Occitània. I trobaretz d’informacions, d’articles, d’entrevistas, de cronicas, de criticas, e tot en occitan se vos plai.
 
Sa version en linha (lodiari.com) prepausa de contengut aumentat. Aquí es possible d’i legir lo darrièr numèro de la revista, d’agachar de clips musicals, de vos téner al fil de l’actualitat culturala, d’apondre vòstres eveniments e de comunicar amb la redaccion.
 
Lo mèdia cèrca d’integrar totes los qu’aiman e fan viure la lenga e la cultura occitanas en tota Occitània, de Bordèu a Niça e d’Aran a Vichèi, e cèrca doncas totjorn de collaboradors e d’idèas novèlas.
 
La còla de Jornalet e del Diari son a entamenar un acòrdi de cooperacion.
 
 

 
 
 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 

 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Lo Diari
4.

#1 Adishatz,
Lo Diari n'ei pas un periodic d'informacion generau, qu'ei un "magazine" qui parla de cultura, l'escritura n'ei pas exactament la medisha. Shens comptar que i a un sarròt de rubricas e de calams diferents, dab tons e parlars diferents, çò qui hè la fòrça e la particularitat d'aquera publicacion.
Qu'èm obèrts a tots los retorns e a las criticas e tostemps ahamiats de'ns melhorar, atau se'ns volètz explicar drin mei en detalhs çò qui'vs a desagradat dens çò qui avètz lejut, que'ns podètz escríver a contact@lodiari.com.
Mercés.

  • 9
  • 0
Pitaluga
3.

Lo Diari es una bona revista sus la cultura occitana, amb una presentacion digna.
Per far lo refastinhós, cal èsser de los que coneisson pas que los sacs de pub farcits de fòtos, genre Paris Match.
Es vertat que la premsa occitana serà normala quand aurem de revistas pipòlas en occitan.
Benlèu per far plaser a d'unes cal publicar de fòtos de nòstres elgegits en trin de se morrejar amb de sautenbancas al bòrd de lor piscina a Marraquèch ?

  • 10
  • 2
Guilhèm Thomas Tolosa
2.


Granda qualitat grafica.

Articles de qualitat tanben.

Totes los numeròs son plan trabalhats e complet.

Excellent trabalh.

JUL fa de musica de mèrda e rotla dins la veitura a Batman.

  • 20
  • 6
J.U.L Paris
1.

Ne coneishèvi pas, lavetz qu'èi anat véder...Quin díser : De grana qualitat grafica benlèu, jornalistica per contre....ne cau pas passar mesura! Qu'ei plan de sostiéner confraires mes totun!
Qu'an de qué téisher!

  • 8
  • 21

Escriu un comentari sus aqueste article