Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GasconhaVal d'AranCastièro

Vielha: se tendrà dimenge lo primièr Maraton Solidari

L’inciativa del pompièr aranés Javier Cavero beneficiarà a la Banca dels Aliments de la Val d’Aran

| Vielha e Mijaran
Se tendrà dimenge venent a Vielha (Castièro) lo primièr Maraton Solidari de l’istòria d’Aran. Lo pompièr aranés Javier Cavero correrà 42 torns d’1,02 km dins lo capluòc aranés e s’espèra que lo mond lo jonherà en tot córrer o passejar a qualque moment de la jornada.
 
Los participants cromparàn lo dorsal per 5 èuros, e tanben se demanda al mond de far de dons. Tot l’argent amassat anarà a la Banca d’Aliments de la Val d’Aran, qu’en temps de covid-19 a mai de besonh de dons que jamai.
 
L’iniciativa de Javier Cavero a trobat lo sosten de la comuna de Vielha, del Conselh General d’Aran e dels Volontaris d’Aran.
 
Per i participar, se pòt crompar son dorsal divendres e dissabte que ven de 17h a 20h davant la comuna de Vielha, o ben se pòt reservar en fasent un transferiment bancari al compte: ES0900815127460001136816. Aqueste numèro de compte tanben amassa de dons.
 
Puèi cal mandar lo justificatiu del transferiment a eramaratonsolidaria@gmail.com, o enviar un messatge al telefòn +34 696 206 066.
 
Se demanda de partejar l’eveniment suls rets socials amb l’etiqueta #EraMaratonSolidària
 
Per mai d’informacion: http://vielha-mijaran.org/ar/noticias/766/




 




abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article