Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

De partisans de Donald Trump assautan lo Congrès dels Estats Units

Encoratjats pel quite Trump, an fach suspendre la sesilha que deviá certificar la victòria de Biden

| Julio Cortez / AP
De partisans de Donald Trump an assautat lo Capitòli de Washington, mentre que se teniá la certificacion pel Congrès dels vòtes dels grands electors, que deu permetre d’investir Joe Biden president dels Estats Units lo 20 de genièr venent. De centenats de personas amb de casquetas rojas —simbòls dels partisans de Trump— an capitat a  trespassar l’obstacle de las fòrças de seguretat e son intrats dins la bastissa. La sesilha, en preséncia dels senators e dels membres de la Cambra dels Representants, es suspenduda e los elegits son estats evacuats.
 
Emission d'NBC en dirècte :

 

 
 
 


abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

Trump sol davant la justicia, aurà d'afrontar las acusacions d'assalt al Congrès amb violencia, vexacion a la democràcia, destroces, provocar ferits entre la guardia del Congrès, ser la causa de la mort de quatre personas, accions contra la s'esguretat de l'Estat,.....Quan deissi la presidencia ja sap lo qu' aurà de far, afrontar lo gran judici de l'Estat contra el.

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article