Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.DaufinatBas DaufinatValentinés

Valença e Vivarés: un òme tua doas femnas dins una agéncia de Pòl Emplec e una entrepresa

Sens motius encara coneguts, lo murtrièr es un engenhaire de 45 ans sens emplec. La polícia l’a arrestat

Ièr de matin, a l’entorn d’8h30, un òme intrèt dins una agéncia de Pòl Emplec de Valença (Bas Daufinat) e tirèt dins lo pitre d’una conselhièra de 53 ans, en la tuant. Puèi tornèt prene sa veitura, trespassèt Ròse e se gandiguèt dins la vila vivaresa de Guilherand-Granjas per anar dins una entrepresa de veïculs de collectatge de curum, ont auriá trabalhat, segon lo jornal Libération. Volguèt parlar amb un quadre e finiguèt qu’abatèt una emplegada de 51 ans, que seriá una directritz de las ressorsas umanas. Aquela dòna moriguèt tanben. Enfin, mentre que fugissiá en veitura, percutiguèt un veïcul de polícia, que l’arrestèt.
 
Ara per ara, se desconeis precisament lo motiu del doble murtre. L’agressor es un engenhaire de 45 ans originari de Nancy (Lorena), sens emplec dempuèi 2013, que sembla de practicar lo tir esportiu.
 
 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 

 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article