Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Assemblada de legeires de Jornalet

Se tendrà dissabte a 15h per videoconferéncia amb la tòca de presentar las activitats e los projèctes e amassar d’idèas, criticas e proposicions

De ramentar que dissabte que ven, 6 de febrièr, a partir de 15 oras per videoconferéncia, se convòca una assemblada dels legeires de Jornalet. L’idèa es de presentar als legeires las activitats de las associacions que rendon possible aqueste quotidian, las finanças, los projèctes... e tanben d’amassar d’idèas, de suggestions, de criticas e de proposicions de melhorament en sòrta que Jornalet siá un jornal de totes e per totes.
 
Los que voldretz participar, sètz pregats de nos escriure a info@jorn... Deman divendres, mandarem per e-mail l’òrdre del jorn e totas las informacions que cal per se connectar.
 
 
Problèmas d'e-mail dimenge e diluns
 
Los e-mails mandats a la redaccion dimenge passat e diluns de matin son pas arribats a causa d'una pana dins lo serveire d'Internet. Los tecnicians an ja adobat l’auvari.



abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article