Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

8 de març: ont an luòc uèi las manifestacions?

Aquela commemoracion e revendicacion per l’egalitat de genre es venguda tornarmai una cauma mondiala pels dreches de las femnas e per l’egalitat e la justícia envèrs elas

| @Actnow70074392
Es l’uèch de març, lo Jorn Internacional dels Dreches de las Femnas. Ongan, aquela commemoracion e revendicacion per l’egalitat de genre es venguda tornarmai una cauma mondiala pels dreches de las femnas e per l’egalitat e la justícia envèrs las elas, après la reüssida d’arunan. Après las mobilizacions de la dimenjada, uèi i aurà de manifestacions per tota Occitània:
 
— A Marselha, la manifestacion comença a 15h al mètro Reformats Canabiera
 
— En Arle, la manifestacion comença a 17h sus la Plaça de la Republica
 
— A Tolosa, la manifestacion comença a 15h00 en naut de l’Avenguda de Joan Jaurés
 
— A Bordèu, la manifestacion comença a 14h00 sus la Plaça d’Estalingrad
 
— A Niça, la manifestacion partirà a 12h30 de la Plaça de Garibaldi e marcharà fins a la Plaça de Massena en passant pel Camin dels Angleses.
 
— A Pau, la manifestacion començarà a 16h sus la Plaça Reiala.
 
I a tot plen d’autras manifestacions convocadas al país. Se qualque legeire ne sap las entresenhas, lo mercejarem de las partejar dins los comentaris.


abonar los amics de Jornalet

 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Olimpa Carcassona
1.

A Carcassona, de miègjorn a 2 oras, recampament dabans l'espital.

  • 4
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article