Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

4 DVDs navèths en lenga occitana

Conta’m, l’associacion que pren en carga lo doblatge de filmes en lenga occitana, que vien de sortir quate DVDs navèths en lenga occitana.
 
Primèr de tot, dus documentaris realizats per la BBC que’vs son prepausats. Lo primèr que parla deus gladiators jos l’Empèri Roman: Gladiators (50 minutas). Lo dusau que’vs harà descobrir la fàcia esconuda de l’Imalaia: Imalaia (50 minutas).
 
De mei, dus DVDs de la sèria Cornilh e Bernat que vienen d’estar editats. Cornilh es un can excepcionau. Que sap parlar, legir e jogar deu violon! Mès non a pas jamèi hèit véser çò que sap har, de paur que venga un subjècte d’experiéncia scientifica. Quand los sons mèstes prenen coma gardacan un jovent, Bernat, la vida suava e mofla de Cornilh n’es tota capvirada.
 
Los volums 1 e 2 que son diponibles (17 episòdis de 13 minutas), doblats per Conta’m en occitan gascon, lengadocian e lemosin. La durada qu’es de 221 minutas. Doble Jòc, lo tresau DVD de la sèria Cornilh e Bernat, qu’es previst en març de 2013.
 
 
 
 
Conta’m

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Marià Auloron
1.

Hèra plan mes On son disponobles tots aqueths DVD ?

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article