Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Concors d’expression occitana de l’IEO Cantal

Ongan se prepausa una nòva formula: se pòt mandar un tèxt o un enregistrament àudio o vidèo

L’IEO de Cantal e la librariá Descobèrtas Occitanas prepausan ongan lor concors amb una formula nòva: lo tradicional concors literari es ara vengut un concors d’expression siá escricha, siá orala. Per tant, los participants devon mandar un tèxt d’un maxim de 2 paginas, o ben un enregistrament (àudio o vidèo) de mens de cinc minutas. L’istòria deu illustrar una de las tres fotografias seguentas.
 





 
Descabestratz-las, vòstra imaginacion, vòstra umor, vòstra sensibilitat! La sola constrencha es de s’exprimir en occitan en quin accent que siá.
 
Los tèxtes o los enregistraments se devon mandar abans lo 31 de mai.
 
Los prèmis son:
 
— 1r: 1 bon per crompar un libre a la librariá Descobèrtas Occitanas d’una valor de 20 èuros + 2 plaças per un espectacle de las Rapatonadas
 
— 2d: 1 bon per crompar un libre a la librariá Descobèrtas Occitanas d’una valor de 15 èuros + 1 plaça per un espectacle de las Rapatonadas
 
— 3n: 2 plaças per un espectacle de las Rapatonadas o un bon de 15 èuros.
 
Per mai d’informacion podètz escriure a contact@ieo-cantal.com o telefonar al +33(0)6 22 60 86 30.

 
 
 
 
abonar los amics de Jornalet

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article