Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

De mètges inquiets de la violéncia creissenta dels antivaccins

La simulacion de penjadissa d’un pompièr dissabte a Nancy a alucat las alarmas d’un sindicat de mètges

| @mathieuklein

Tèxte legit

Simulèron la penjadissa d’un pompièr dissabte passat dins l’encastre d’una manifestacion d’antivaccins a Nancy. Lo cònsol màger de la vila e un sindicat de mètges an demandat de sancions contra la deputada Martine Wonner (Libertats e Territòris) e lo nomenat doctor Peronne, qu’èran presents a la protèsta.
 
Al delà de manifestar lor sosten als pompièrs, los mètges an paur de se far agressar per d’antivaccins. “Fa de meses que de sonhants que defendon la vaccinacion patisson d’agressions verbalas suls rets”; çò ditz a L’Indépendant lo mètge tolosan Jérome Marty, representant del sindicat UFMLS. “D’unes se veson promeses a de procèsses e/o d’execucions. D’autres recebon de menaças de mòrt mai personalas”, çò precisa.
 
Dins lo cas de la protèsta de dissabte a Nancy, Marty acusa los manifestants de portar “una pesanta responsabilitat dins la difusion de nòvas falsas. Per interès financièr, politic, ideologic, sectari, bastisson una violéncia”.
 
 
 
 
 
 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc Palma
6.

Ignorancia es atrevida. A Manacor un poble de Mallorca una metgessa faguet unas declaracions en contra de la cacunacion e la tragueren de la residencia ont feia feina.

  • 1
  • 0
Amīcus Emmanuelis Macrōnis Cīvitās Erōtica Sēnsuālitātis
5.

Es una VERGONHA. Un escandal, se volètz mon avejaire... lo President Macron a mostrat l'exemple, ara se cal vaccinar per poder tornar viure (anar au cinèma, au restaurant, etc). Pfff...

  • 0
  • 5
Bodiu
4.

Inquiets ...... muhahahahaha topin de diu aurèm tot 'tendut, cal pas desconar tanpauc !

  • 7
  • 7
Bodiu
3.

Pels timborlas encegats :

https://www-ladepeche-fr.cdn.ampproject.org/v/s/www.ladepeche.fr/amp/2021/07/05/covid-19-cest-quoi-le-variant-lambda-plus-resistant-au-vaccin-et-plus-contagieux-qui-vient-darriver-en-europe-9652829.php?amp_js_v=a6&_gsa=1&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#aoh=16255605978325&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=Source%C2%A0%3A%20%251%24s&share=https%3A%2F%2Fwww.ladepeche.fr%2F2021%2F07%2F05%2Fcovid-19-cest-quoi-le-variant-lambda-plus-resistant-au-vaccin-et-plus-contagieux-qui-vient-darriver-en-europe-9652829.php

  • 1
  • 7
Bodiu
2.

es ara un novèl virus lo "Delta +", que fa qualques perpics als metges e cercaires d'aqui que saria resistent als vaccins....

una afar de siègre ....

  • 3
  • 5

Escriu un comentari sus aqueste article