Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Letònia: un drapèl independentista catalan pel primièr ministre espanhòl

La bandièra la mostrèron un òme e una femna pendent tota la ceremònia d’omenatge als mòrts per l’independéncia de Letònia

Tèxte legit

Un drapèl independentista catalan se poguèt veire pendent un bon moment mentre que lo primièr ministre espanhòl, Pedro Sánchez, depausava de flors al monument als mòrts per l’independéncia de Letònia.
 
Dins son torn pels païses baltics, lo primèr ministre espanhòl èra acompanhat de son omològ leton a Riga, ont remembrèron los soldats qu’en 1935 moriguèron per l’independéncia de la republica baltica. Abans son arribada al pè del monument, un òme e una femna despleguèron lo drapèl independentista catalan en un endrech fòrça vesedor. Los dos primièrs ministres passèron per davant mentre que sonavan los imnes. Lo drapèl catalan se poguèt veire fins a l’acabada de l’eveniment.
 
 
 
abonar los amics de Jornalet
 
 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pitaluga
2.

Es una bona idèa de li ficar pertot ont passa una estelada, coma un remòrs d'èsser complici de l'aplicacion del dictatorial article 155 e de l'escafament de la democracia en Catalonha.

  • 6
  • 0
lo fabre olargues
1.

Se ditz estelada e non pas drapeu independentista catalan! Me sembra.

  • 4
  • 4

Escriu un comentari sus aqueste article