Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Bangladèsh: almens 52 mòrts dins l’incendi d’una usina

Los incendis e escrancaments de bastissas son frequents a causa del non-respècte de mesuras e nòrmas de seguretat

| EFE

Tèxte legit

Almens 52 personas serián mòrtas, e mai d’un trentenat de nafradas, dins l’incendi d’una usina en Bangladèsh. La polícia e de testimònis an raportat que lo fuòc comencèt dijòus 8 de julhet devèrs 17 oras (13 oras en Occitània) a l’usina d’Hashem Foods, que fabrica mai que mai de bònas, de nolhas e de chucs de frucha. De nombroses obrièrs sautèron per las fenèstras per escapar a las flamas.
 
Los incendis e escrancaments de bastissas son frequents en Bangladèsh, a causa del non-respècte de mesuras e nòrmas de seguretat. En febrièr de 2019, almens 70 personas moriguèron dins un grand incendi dins un immòble d’apartaments ont se depausava illegalament de produches quimics. De remembrar las 1021 victimas mortalas dins l’esfondrament d’un edifici lo 24 d’abril de 2013. Se considèra coma lo pièger accident de trabalh de l’istòria de Bangladèsh.
 
 




 abonar los amics de Jornalet

 


 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article