Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

YouTube a escafat una quinzena de vidèos de Jair Bolsonaro

Tanben Twitter e Facebook an retirat de contenguts que contradison las recomandacions dels scientifics fàcia a la pandemia

E mai Bolsonaro aja patit tanben la covid-19 dins sa carn, a totjorn ridiculizat e mespresat la pandemia suls rets socials
E mai Bolsonaro aja patit tanben la covid-19 dins sa carn, a totjorn ridiculizat e mespresat la pandemia suls rets socials | Carolina Antunes / Zumapress

Tèxte legit

YouTube a escafat una quinzena de vidèos del canal del president de Brasil, Jair Bolsonaro. Segon la plataforma de vidèos en linha, los filmets son pas estats eliminats per cap de rason politica mas per aver mancat a las nòrmas de YouTube. Tanben o an fach Twitter e Facebook.
 
E mai Bolsonaro aja patit tanben la covid-19 dins sa carn, a totjorn ridiculizat e mespresat la pandemia suls rets socials en tot metre en causa lo pòrt de la masca, los vaccins. Quitament aviá gausat dire que “totes morirem qualque jorn” per relativizar lo nombre de mòrts, pasmens extrèmament naut dins son país (mai de 1000 per jorn, amb un total de près de 550 000 defuntats). Mas semblariá que çò qu’a passat l’òsca siá qu’aja recomandat l’usatge de l’idroxicloroquina o de l’ivermectina pel tractament de la covid-19.
 
“Nòstras règlas permeton pas de contenguts qu’indiquen que l’idroxicloroquina e/o l’ivermectina son eficaças, que pretendan qu’existís una garison per la malautiá o que se diga que lo pòrt de la masca fonciona pas”, çò declara lo gigant d’Internet dins un comunicat.


abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Umor e Umors
4.

#3 Un umorista ? Sètz plan brave ! Aquel arlèri es una puta de bordilha macronista d'a fons desvariada, òc !

  • 5
  • 0
Pitaluga
3.

#2
Es un umorista mas que compren pas que la primièra règla de l'umor es que las galejadas mai cortas son las melhoras.

  • 8
  • 2
Salubritat Occitana
2.

Val pas la pena de pèrdre son temps e son energia amb de manipolaires-provocators coma aquel AMICUS MACRONIS . Es pas aqui per debatre, reflexionar o perpensar. Son plaser grandàs es de vos atissar amb lo simbèu d'aquel Macroconàs per vos far virar en borrica. Gardatz-vos plan de vos agantar dins las trapèlas d'aquel malaut !

  • 17
  • 2
Amīcus Emmanuelis Macrōnis Cīvitās Erōtica Sēnsuālitātis
1.

Siái gaujós de veire la justícia regnar sus l'internet, cal censurar massisament per preservar la libertat, la democracia e la seguredat, YouTube a agís coma cal ! Visca !

  • 0
  • 25

Escriu un comentari sus aqueste article