Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcAlbigés

Albigés: l’IEO recruta un animator cultural occitanofòn

L’emplec consistís a menar e participar a d’animacions pedagogicas e culturalas

Lo Castèl de Cailar en Galhaqués
Lo Castèl de Cailar en Galhaqués | Wikimedia commons
L’Institut d’Estudis Occitans del departament de Tarn recruta per aquesta rintrada un animator (o animatritz) cargat d’animacions pedagogicas occitanas per dròlles e adultes. L’emplec consistís a menar d’animacions pedagogicas en collaboracion amb los musèus departamentals al Castèl de Cailar en Galhaqués, a aculhir los publics escolars de primari, collègi e licèu; a animar d’obradors per adultes d’iniciacion a l’occitan a Albi, a participar a d’animacions dins d’ostals de retirada del país e a èsser actiu dins la vida associativa en ajudant a la concepcion d’animacions, a la dictada occitana, a la tenguda de taulièrs de libres, etc.
 
Lo luòc de l’emplec es basat a Reialmont (País d’Albi) e dins lo departament de Tarn en general, e se requerís de mobilitat e un occitan legit, parlat e escrich. Per mai d’informacions e depausar la candidatura podètz clicatz aicí.

 
abonar los amics de Jornalet

 


 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article