Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Aital pòt pojar lo nivèl de la mar amb l’escalfament climatic

Un sit web nos mòstra d’imatges e de mapas de l’avenir de la planeta se fasèm pas res per o evitar

Niça
Niça

Tèxte legit

Una organizacion de scientifics e jornalistas independents dicha Climate Central a publicat un sit web que mòstra d’imatges de l’avenir de la planeta après la pojada del nivèl de la mar prevista amb l’escalfament global.
 
Delà lo vidèo qu’explica lo foncionament del sit e avertís del desastre se fasèm pas res, vos daissam los imatges que se preveson a Bordèu e Niça e las mapas previstas en Camarga, Besierés, a Niça, Arcaishon, Bordèu, en Medoc e Bas Ador.
 
Lo sit es: http://picturing.climatecentral.org/
 
 
 
Camarga
 

 
Narbonés e Besierés
 

 
Niça
 

 
Arcaishon
 

 
 
Bordèu
 

 
Medoc
 

 
 
Bas Ador
 

 
 
 


abonar los amics de Jornalet

 


 
 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Jessie
2.

#1 Quals son vòstres arguments per dire que s'agís de propaganda? Referéncias, sorsas?

  • 16
  • 0
pierre lachaud
1.

Pura propaganda. Una machina es en rota: i a lo rechaufament climatic, i a lo coronavirus qu'a entrainat una crisa economica, i a una penuria mondiala perqué ses tròp nombros. I a aquò e lo reste....
Mas i a degun per denonçar la conaria de nòstres dirigeants. Sem ben tombat dins un discors politic que mesme a l'Atge Median jamai era davalat tant bas. e quò tòca tots los partits politics.
i a de la dictatura dins l'aer.

  • 0
  • 27

Escriu un comentari sus aqueste article