Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.ProvençaProvençaPaís Marselhés

Marselha: detèctan una nòva varianta de la covid-19

Una dotzena de personas serián estadas contaminadas per aquela varianta apelada provisòriament B.1.640.2

Tèxte legit

Una nòva varianta del coronavirus de la covid-19 es estada detectada en Provença. Una dotzena de personas serián estadas contaminadas per aquela varianta nomenada provisòriament B.1.640.2, çò rapòrta Marseille News.
 
Aquela nòva varianta de covid-19 la detectèt al començament de decembre l’institut IHU Mediterranèa Infeccion de Marselha en de pacients de Forcauquier. Lo cas indèx èra tornat d’un viatge en Cameron, çò que suggerís als expèrts l’origina africana de la mudacion.

 




abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Frodon Saquòt Sh\\\'Èire
3.

Lo variant omistral?

  • 7
  • 0
Joan Marc
2.

#1 Cal crear un collègi d’ignares per cambiar de medecina e de mètges ? Aital poirem cambiar la vertat per viure dins un mond parallèl.

  • 19
  • 3
pierre lachaud
1.

Daus variants, daus variants, daus variants enguera e totjorn de noveus variants. Creise que seria temps de cambiar de medecinas e de caps de medecin.
Sem condemnats per l'eternitat a viure dins la paur d'attrapar lo virus, mas, la mòrt vai jamai ente l'òm espera. Bè, bè,bè;bè....
De ser lo parlement vòta per de novelas mesuras sanitarias que son illegalas. E jornalet, totjorn e enguera de voler pas zo veire. Una peticion a recuelhit 1,2 milions de signaturas mas jornalet es au-dessus de tot aquò. Bè,bè,bè,bè... ...

  • 0
  • 30

Escriu un comentari sus aqueste article