Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Quatre cridas per projèctes de creacion audiovisuala en occitan

Òc Tèle e la region Nòva Aquitània an aviadas de cridas per de documentaris, de cortmetratges, una sitcom e una ajuda al desvolopament de projèctes audiovisuals

Tèxte legit

Òc Tèle e la region Nòva Aquitània an aviadas quatre cridas per projèctes a l’entorn de la creacion audiovisuala en lenga occitana:
 
— una crida pels documentaris,
— una crida pels cortmetratges de ficcion,
— una autra per una creacion corta de tipe sitcom
— E una per l'ajuda al desvolopament de projèctes audiovisuals.
 
Los qu’aurián de projèctes de qualqu’una d’aquelas sòrtas pòdon presentar de dorsièrs fins al 30 d’abril.
 
Totas las informacions son sul sit d’Òc Tèle: https://www.octele.com/Actualitats_314.html
 
 
 
abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

francesc palma
1.

Cresi qu' es bon poden donar ideas a aquesta television e a la Region Nova Aquitania, qu' es podrian convertir finalment en projectes de gran utilitat practica per eles.. Una que es força necessaria es saber l'opinion de quina de las duas fonetica existentas en la Region e en segon loc en tot l'espai de la lenga d'Oc, e coma es una tv per internets de tots los que la vesen . Es podrien far una seria de programas amb las duas foneticas e demandar als telespectadors las diferentas opinion qu' an tengut al respecte: Quina an comprès melhor? quina los agrada mai? Se saben quina es la fonetica de la lenga dels trobadors? Se pensan que la fonetica dels Trobadors donaria mai difussion e seguiment o al contrari cresen que non?

  • 1
  • 4

Escriu un comentari sus aqueste article