Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Splash, una emission TV que se banha

Après Dança ambé leis celebritats, venem de descubrir a la TV francesa l’emission Splash.
 
Splash: le grand plongeon” es una emission de television francesa producha per Endemol e TF1 Production, BBC Worldwide France. Es difusida en dirècte sus TF1 partent dau 8 de febrier de 2013 a 20 h 50. Es adaptada de l’emission anglo-saxona “Celebrity Splash”. Lo concèpte es simple.
 
Far plonjar de personalitats dei mèdias e de l’espectacle francofòne dins una piscina (aicí una piscina en Alsàcia). De notar dins lei presentators, Gerard Vivès, de familha originària d’entre sud de Lengadòc e sud de Gascona. Tanben, dintre la jurada de 4 personas, de notar Laure Manaudou anciana nadaira, medalhada d’aur, d’argent e de bronze ai Juecs olompics d’estiu de 2004.
 
Cada celebritat que plonja es avalorada principalament per son coratge e sa tecnica.
 
Veirem la seguida. S’entrarà dins la durada ò se prendrà l’aiga, veirem ben!




Lo zapaire




Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

BOURDON Pau
3.

#2 Un còca !!? Macarèu ! ;-)

  • 2
  • 0
Chopèta
2.

#1 D'articles sus comanda ?
Alora se voletz ben mandar a l'autor(a) un còca fresc amb glaçons en prima. Qu'al cap de 3 articles faches coma lo desira lo monde, vos serà mandada gratuïtament una pizza !

  • 2
  • 0
BOURDON Pau
1.

E... ? Lhèu ua petita critica deu hons de l'emission ? D'aqueth tipe d'emission ?

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article